Luftimin e lojës me Sumo Sumo simbolit Urban)

Vendos në sumo tuaj kostum, luajnë Man BAF, El Furia Top GGO ose për të vënë kundërshtarët tuaj jashtë fushës! A dhe S çelësat për të sulmuar. D kyç për të hequr. Arrow çelësat për të lëvizur.

Luftimin-e-lojes-me-sumo-sumo-simbolit-urban
86% love këtë lojë
Të gjitha lojrat