Pachinko игра со Феникс (Sundrops)

Sundrops е игра на pachinko (јапонски pinball) каде што ќе мора добивање на топки со лансирање на сонцето. Тоа е едноставна цел, останува да се види како.

Pachinko-игра-со-Феникс-sundrops
80% сакам оваа игра
Сите игри