Борбата против игра со топки (топки сумо)

Како и во еден сумо натпревар, мора да ја извадите вашите противници надвор од теренот. На особеност на оваа игра е дека на полето стеснува брзо. До 3 човечки играчи можат да учествуваат.

Стрелките да се движат (за Играч 1) WASD копчињата (за Играч 2) IJKL клучеви (за плеер 3).

Борбата-против-игра-со-топки-топки-сумо
66% сакам оваа игра
Сите игри